Dumneavoastră

Solicitați -

Noi

Soluționăm!

Centru de date

VPS,Basic * Basic Simple Basic PRO Basic Advance
CPU 1 x 3.5 GHz 1 x 3.5 GHz 1 x 3.5 GHz
Spațiu pe disk 20 000 MB 40 000 MB 60 000 MB
RAM 2048 Mb 2048 Mb 2048 Mb
Adresa IP 1 1 1
Preț /
luna
20 € 27 € 38 €
VPS,SOHO * SOHO Simple SOHO PRO SOHO Advance
CPU 1 x 3.5 GHz 1 x 3.5 GHz 1 x 3.5 GHz
Spațiu pe disk 80 000 MB 120 000 MB 240 000 MB
RAM 2048 Mb 4096 Mb 8192 Mb
Adresa IP 1 2 2
Preț /
luna
45 € 52 € 60 €
VPS,Corporate * Corporate Simple Corporate PRO Corporate Advance
CPU 2 x 3.5 GHz 2 x 3.5 GHz 2 x 3.5 GHz
Spațiu pe disk 120 000 MB 240 000 MB 500 000 MB
RAM 4096 Mb 8192 Mb 8192 Mb
Adresa IP 2 4 6
Preț /
luna
70 € 76 € 89 €

* Vom configura orice parametri tehnici la solicitarea/cererea clientului

Despre companie

16 feb. 1999

"Agenția TRANSCOR"

și-a început activitatea pe piața tehnologiilor informaționale din Republica Moldova în 1999 și a reușit timp de mulți ani să obțină respectul și recunoștința din partea clienților și concurenților săi.
Succesul de-a lungul anilor, înregistrat de Compania noastră, ne permite să fim mândri de clienții noștri și de multitudinea de proiecte realizate în Chișinău și prin toată Republica. Clienții mulțumiți sunt scopul nostru!
Scopul nostru e ca fiecare Client al "Agenția TRANSCOR" SRL să rămână doar cu emoții pozitive în rezultatul cooperării noastre!
Noi oferim cele mai calitative servicii la cel mai bun preț!
În ziua de azi noi cu siguranță figurăm printre cele mai bune companii de prestare a serviciilor în domeniul tehnologiilor informaționale!

 • Acces la Internet

  Accesul la Internet are loc prin transmiterea de date prin câteva linii de fibră optică de la furnizorii principali din Republica Moldova.
  Pe lângă asta, toate nodurile de conexiune prin fibră optică sunt dublate cu canale radio în caz de deteriorare sau defecțiune a fibrei optice, fapt ce oferă un sistem stabil și robust de Internet pentru Clenții noștri.

 • VoIP

  VoIP reprezintă tehnologia, care permite de a combina posibilitățile telefoniei convenționale și a rețelei Internet. Principiul de lucru este foarte simplu - semnalele vocale (vocea) sunt convertite în pachete de date comprimate care sunt transmise prin rețea adresatului și apoi din nou decodate în semnale vocale.

 • IT-Service

  Proiectarea și crearea de rețele locale la cheie, instalarea și optimizarea programelor licențiate pentru afacerea și locuința Dvs., mentenanța tehnică a echipamentului computerizat și de rețea, reparația echipamentului electronic al Dvs sunt doar câteva aspecte ale IT-Service-ului din partea companiei noastre.

 • Hosting

  Serviciul de Hosting oferă spațiu pentru plasarea fizică a informației pe serverul permanent conectat la Internet. Numele de domeniu servește pentru adresarea nodurilor Internet și a resurselor plasate pe ele (site-uri web, servere de poștă electronică, alte servicii) într-o formă lizibilă pentru om. Altfel spus, Hosting și Domeniu Internet sunt niște concepte, care identifică reședința site-ului în Internet. Hosting-ul oferă spațiul necesar pentru păstrarea site-ului Dumneavoastră în Internet, pe când Domeniul este responsabil de adresa lui on-line.

 • Centru de date

  Este o platformă securizată high-tech, pe care se plasează serverele virtuale și dedicate ale diferitor companii. Scopul Centrului de date este de a oferi clienților servicii ce țin de fiabilitatea și toleranța soft-ului la erori de stocare și prelucrare a informației (text, grafice, date digitale, precum și alte date).
  Infrastructura high-tech, care asigură funcționarea neîntreruptă a echipamentului, este caracteristica principală a unui Centru de date modern. În acest scop, platforma Centrului de date este echipată cu sisteme de control al climei, alimentare neîntreruptibilă, sisteme de securitate și câteva linii independente de conectare la Internet prin fibră optică.